torsdag 13 oktober 2016

Upplevelsegrupp 16 vecka 2


10 – 14 oktober 2016

Hortensia
Då var vi inne på vecka 2. Veckorna går lika fort som vanligt. Måndag den första dagen så blev det lite frukost, sen så var det en förflyttning till annat rum och fortsättning med gruppsamtal med Camilla. Camilla tog vid där hon slutade och fortsatte med berättelsen.


Svärmors kudde
Tisdagen så lämnade vi frukosten hemma och åkte till Åsby Trädgård i Hallstahammar. För några så var det en ny upplevelse och några hade varit där tidigare. Där kan man fika, så det gjorde vi! Smakade väldigt gott att sen också få sitta i värmen i ”tropikerna” och fika, inte illa.
Mycket kan man handla om man har lust och ekonomi för det, men det går alldeles utmärkt att bara gå omkring och njuta. Finns ju mindre taggiga saker att beskåda också!

 

Martin in action!
Torsdag! Oj, vi hoppade över en dag eftersom Samordningsteamet var på andra nog så nödvändiga aktiviteter.

Martin Klenz från Skogsstyrelsen i Sala hakade på från stationen. Vi åkte ut till Malma Gård för att lära oss överlevnad. Grillkåtan våran var en alldeles utmärkt plats nu då det börjar bli lite gråkallt.

Frukost först. Martin är en duktig föreläsare och det märktes av intresset från deltagarna. Jag är lika imponerad varje gång över hans förmåga att göra visselpipa av aluminiumburk!

Deltagarna fixade med handledning av Martin en eld och när det sedan började glöda så kunde vi grilla lite. Luktade gott och varmt och skönt i kåtan.

 


Den andra veckan avslutad och jag hoppas nu att ni får en riktigt bra helg!

 

Gret-Lis