onsdag 23 november 2016

Upplevelsegrupp 16 vecka 8


21 – 25 november 2016

 

En hjärtesak!
Den sista veckan har kommit, i alla fall den sista veckan för gruppen tillsammans. Det sista gruppsamtalet med Camilla eftersom det var måndag. Den sista ”ordentliga” frukosten tillsammans innan samtalet skulle börja.

Jag var med den här dagen efter som det var den sista gången. Camilla blickade tillbaka tillsammans med gruppen och gick igenom vad de hade pratat om under måndagarna. Tillsammans så tittade vi lite på vad vi alla känner att vi har för egenskaper och vad andra tycker att man har för egenskaper. Känslosamt, nyttigt och glädjande kan man väl säga. Roligt att se vad som stämmer med hur man själv tycker och ibland får man en riktig överraskning.

Camilla önskade förstås gruppen lycka till innan vi skiljdes åt.


 

Magasinet Galleri Astley
Tisdag så åkte vi ”ända” till Galleri Astley i Uttersberg. Vi hade ingen frukost med oss utan fikade i deras café vid framkomsten. Vi hade tre plan med konst att titta på i magasinet. Tyvärr så var stationshuset stängt då man höll på med att hänga tavlor inför en kommande utställning. Konstverk av brons, framförallt, fanns det att beskåda i trädgården. Finns en del att titta på och en fin miljö att besöka, bara gå omkring helt enkelt.

 

 

Avslutning vid Café Anund
Onsdag, gruppens sista dag! En senare start fick det bli. En liten ceremoni vid café Anund skulle det bli.

Intyg över de gångna veckornas deltagande och om vad som veckorna innehållit.

Veckorna har som sagt gått väldigt fort. Det har varit roligt att lära känna alla i gruppen.


Jag vill avsluta med att önska alla i gruppen ett stort:

 

                               Lycka Till! 



 

Vi ses framöver – troligtvis inne på nästa år någon gång och när keramiken är klar!

Ta hand om er!

 

Gret-Lis